e martë, korrik 10, 2007

Bosnje, përkujtohet masakra e Srebrenicës

12 vjet nga genocidi serb ndaj popullsise myslimane te Bosnjes, arkivolet e 465 viktimave do te varrosen ne perkujtimoren e Potocarit. Ceremonia do te zhvillohet te merkuren, ne diten e pervjetorit te masakres se kryer nga trupa serbo-boshnjake. Rreth 8 mijë burra dhe djem myslimanë u vranë në Masakrën e Srebrenicës, që cilësohet, si më e përgjakshmja që nga Lufta e Dytë Botërore.


www.balkanweb.com link here !

Nuk ka komente: